CONTROL D’ACCÉS

CONTROL D'ACCÉS previngui l'accés no autoritzat o restringeixi l'accés a àrees sensibles de les seves instal·lacions amb sofisticats punts de control d'accés. Alhora recopili i analitzi el tràfic de persones amb els nostres sistemes de control d'accés.

CONTROL D’ACCÉS previngui l’accés no autoritzat o restringeixi l’accés a àrees sensibles de les seves instal·lacions amb sofisticats punts de control d’accés. Alhora recopili i analitzi el tràfic de persones amb els nostres sistemes de control d’accés. Això inclou control d’accés de vehicles, així com la gestió d’informació crítica i el desplegament de personal en situacions d’emergència.

La protecció dels seus empleats i el seu negoci enfront de danys, robatoris i altres possibles perjudicis és alguna cosa al que no se li pot posar preu. Independentment que el seu negoci tingui un o múltiples punts d’accés, els nostres sistemes de seguretat de control d’accés es poden personalitzar al voltant al seu negoci per satisfer les seves necessitats de seguretat.


CERCAR