FUSTERIA EBENISTERIA

Fusteria Ebenisteria Art i Manya Encamp Andorra, treballs amb fusta i derivats al Principat d'Andorra. A Fusteria Ebenisteria Art i Manya Encamp Andorra dissenyem i realitzem tot tipus de treball amb fusta i els seus derivats. Fabriquem mobles a mida, armaris, llits, taules, cuines, banys, portes, parquets de fusta (naturals, sintètics, resistents a l'aigua...), etc. Tots els materials que fem servir per treballar són d'alta qualitat. Estem al dia en nous materials, tant en fusta com en ferreteria. També laquem i envernissem tot tipus de mobles, sempre a la recerca del millor acabat i la màxima qualitat. Col·loquem tarimes exteriors per terrasses i piscines amb fusta d'ipe, així com pèrgoles, porxos, tanques, portes d'entrada, finestres de fusta combinada amb alumini... Intentem que l'exterior de casa teva sigui com un moble de luxe més. A més a més, fem estands per fires com la Fira d'Andorra la Vella, interiorisme i decoració de botigues, naus industrials, oficines, despatxos etc.

Fusteria Ebenisteria Art i Manya Encamp Andorra, treballs amb fusta i derivats al Principat d’Andorra.
A Fusteria Ebenisteria Art i Manya Encamp Andorra dissenyem i realitzem tot tipus de treball amb fusta i els seus derivats.
Fabriquem mobles a mida, armaris, llits, taules, cuines, banys, portes, parquets de fusta (naturals, sintètics, resistents a l’aigua…), etc.
Tots els materials que fem servir per treballar són d’alta qualitat. Estem al dia en nous materials, tant en fusta com en ferreteria.

També laquem i envernissem tot tipus de mobles, sempre a la recerca del millor acabat i la màxima qualitat.
Col·loquem tarimes exteriors per terrasses i piscines amb fusta d’ipe, així com pèrgoles, porxos, tanques, portes d’entrada, finestres de fusta combinada amb alumini… Intentem que l’exterior de casa teva sigui com un moble de luxe més.
També fem estands per fires com la Fira d’Andorra la Vella, interiorisme i decoració de botigues, naus industrials, oficines, despatxos i decoració integral de cases, xalets i apartaments etc.


CERCAR