MANYÀ 24×365 T.+376345666

Cerrajeros 24 horas. Cerrajeros urgentes 24 horas 365 dias año. Servei de serralleria 24H, 365 dies l’any, amb servei a tot Andorra. Col·locació de panys Col·loquem tot tipus de panys. Diferents solucions per cada tipus de porta o necessitat Gran varietat en panys: Cilindres electrònics Bombins de seguretat i de clau incopiable Persiana metàl·lica Porta de vidre Pany sense clau per a comunitats Porters automàtics Panys antipànic Panys biomètrics Panys amb combinació Panys amb temporitzador Panys electromecànics Panys de gorges per a porta blindada o cuirassada. Serrallers especialistes en obertures de portes inclòs blindades i d’alta seguretat i caixes fortes. Serrallers especialistes en obertures de portes inclòs blindades i d’alta seguretat i caixes fortes. Comunitats Realitzem manteniment de comunitats Venda i instal·lació de bústies Panys especials antitarja Cilindres i claus exclusius de llarga durabilitat Receptors i comandaments per a portes automàtiques Mastrejaments Tot tipus de baranes, portes i reixes. Fabricació i muntatge (taller propi) Instal·lació de molles homologades, que no els afecta els canvis de temperatura i funcionen amb temporitzador (es mantenen obertes el temps indicat) El propietari amb una sola clau pot obrir totes les portes de la seva propietat i els accessos comuns (entrada pàrquing, comunitat, trasters...) però no podrà obrir la vivenda o el traster dels altres inquilins. Claus per a inquilins de pàrquing, només podrà obrir portes comunitàries d’accés al pàrquing. Claus per a conserge, només podrà obrir els accessos comuns. Controls d'accés Controls d'accés especialitzats per a cada necessitat El control d’accés és un sistema integral planificat que limita l’entrada de persones dins d’un horari i unes dates a unes dependències determinades. Cada dispositiu (clau, targeta de proximitat, empremta digital...) és únic i irrepetible, així que cada persona tindrà assignat el seu propi accés que li permetrà l’obertura sempre que es trobi dins de l’horari, i quan estigui fora li serà òbviament denegat. A més es crea un registre de tots els intents d’obertura, ja siguin amb o sense èxit, de tots els accessos, amb informació de la persona, l’hora, la data, el resultat i el motiu pel qual li ha estat restringit l’accés. Existeix la possibilitat il·limitada de realitzar canvis en les restriccions, com per exemple modificar l’horari, donar d’alta i de baixa als usuaris sense la necessitat de canviar els cilindres o panys.

Cerrajeros 24 horas. Cerrajeros urgentes 24 horas 365 dias año. Servei de serralleria 24H, 365 dies l’any, amb servei a tot Andorra.

Col·locació de panys. Col·loquem tot tipus de panys. Diferents solucions per cada tipus de porta o necessitat Gran varietat en panys:   

Cilindres electrònics

Bombins de seguretat i de clau incopiable

Persiana metàl·lica

Porta de vidre

Pany sense clau per a comunitats 

Porters automàtics

Panys antipànic

Panys biomètrics

Panys amb combinació

Panys amb temporitzador

Panys electromecànics

Panys de gorges per a porta blindada o cuirassada.

Serrallers especialistes en obertures de portes inclòs blindades i d’alta seguretat  i caixes fortes. 


CERCAR