HI-MACS® llueix sorprenentment nou fins i tot després de molts anys.

  • 0
ART I MANYA CAMÍ DE LA INNOVACIÓ Quan parlem de la història de les empreses andorranes, el primer pensament ens porta a una empresa creada fa molts i molts anys, potser de tradició familiar. En aquesta ocasió parlem d'una empresa jove però amb una tradició i vocació de fa molts anys. Art i Manya, SLU, fusteria, ebenisteria i manyeria, es va iniciar fa uns 7 anys, creada arrel de la fusió de Treballs Lluís i un equip de professionals dedicats a la fusteria des de sempre, tots residents al país des de fa més de 25 anys, treballant i fent créixer aquest país, que estimen i respecten. L'empresa continua amb els treballs de sempre, fent portes, finestres, armaris, tot tipus de mobles a mida, cuines, parquets, reparació i restauració, treballs de manyeria, etc. però avui no hi ha prou. Contínuament surten al mercat nous productes, noves formes de treballar, nous estils en disseny que han fet també evolucionar a una empresa petita com Art i Manya. La innovació és la clau per créixer i donar noves idees i solucions als clients. Hem començat a treballar amb productes nous com són els "SOLID SURFACES" en concret "Hi-Macs" i "Avonite" que tenen un munt d'aplicacions, però primer explicarem que és aquest producte. Les dues marques de solid surfaces que treballem són materials que s'obtenen principalment a partir de resines i minerals, combinant propietats físiques com durabilitat i resistència, totalment ecològics i higiènics, resistents als bacteris en ser un material no porós, així com a la majoria de productes químics, de fàcil reparació i que permeten obtenir formes il·limitades, colors i textures. Amb un aspecte sense juntes, translúcid en alguna de les seves games, un material perquè els dissenyadors, decoradors, interioristes i arquitectes facin volar la seva imaginació per crear nous espais amb estil i funcionalitat. Art i Manya ofereix treballar des d'Andorra, amb aquesta gamma de productes innovadors, que representen un repte per al disseny i la construcció. ART I MANYA Ctra. Dels Cortals km 0,2 (nau Ocivisa) ENCAMP Tel. +376345666 / +376830765 artimanya@andorra.ad

HI-MACS® llueix sorprenentment nou fins i tot després de molts anys.

ÚS I CURA Amb la cura adequada, HI-MACS® llueix sorprenentment nou fins i tot després de molts anys. Si estava buscant un material d'alta qualitat, llarga durada i gran resistència, el felicitem per triar HI-MACS® Natural Acrylic Stone ™: Aquest material repel·leix la brutícia i és molt resistent, per la qual cosa és molt fàcil de cuidar. Perquè pugui gaudir molt de temps de l'excel·lent qualitat del seu nou producte, li donem uns suggeriments simples i útils per a la seva cura diària. Cremades Amb l'ajuda d'un detergent abrasiu comú o d'una esponja abrasiva pot eliminar petites cremades o restes de nicotina. Si l'acabat de lluentor intensa adquireix un to mat, recobri la brillantor original passant un paper de vidre molt fi. Brutícia més resistent Alguns aliments, el té o sucs de fruites poden causar brutícia difícil d'eliminar. Utilitzeu un blanquejador per treure les taques (no ho deixi actuar més de cinc minuts). A continuació, netegeu la superfície amb un detergent multiús i aclareixi amb aigua neta. Les superfícies mates poden ser tractades a més amb detergents abrasius. L'esmalt d'ungles pot ser eliminat amb un dissolvent (sense acetona) o sense més, amb un detergent abrasiu. Objectes molt calents No posi paelles o olles calentes, acabades de treure del foc sobre les superfícies HI-MACS®. Utilitzeu un salva taulells. Si s'aboca líquids bullint en les piles i aigüeres HI-MACS® deixi córrer aigua freda en abundancia. Objectes angulosos HI-MACS® s'adequa a les exigències de la vida quotidiana. Els objectes angulosos i tallants poden deixar talls o rascades sobre la superfície HI-MACS®. Vostè pot reparar petits talls i rascades sense més dificultats. En cas de talls més profunds us recomanem recórrer als serveis de personal especialitzat. Brutícia quotidiana HI-MACS® és un material completament homogeni. Ja que no té porus pot netejar amb un drap humit, una esponja i amb un detergent suau. En les superfícies d'acabat mat pot fins i tot utilitzar detergents abrasius comuns. Per conservar la seva aparença llisa, netegi de tant en tant tota la superfície amb un detergent abrasiu o amb una esponja humida. Productes de neteja àcids Alguns productes de neteja contenen àcids (per ex.: clorur de metil o acetona). No utilitzeu aquests productes per a la neteja i la cura de les superfícies HI-MACS®. Si per equivocació, un d'aquests productes entrés en contacte amb el material, aclareixi abundantment amb aigua i sabó per evitar la perdua de colors.

ÚS I CURA

Amb la cura adequada, HI-MACS® llueix sorprenentment nou fins i tot després de molts anys.
Si estava buscant un material d’alta qualitat, llarga durada i gran resistència, el felicitem per triar HI-MACS® Natural Acrylic Stone ™: Aquest material repel·leix la brutícia i és molt resistent, per la qual cosa és molt fàcil de cuidar.
Perquè pugui gaudir molt de temps de l’excel·lent qualitat del seu nou producte, li donem uns suggeriments simples i útils per a la seva cura diària.

Cremades
Amb l’ajuda d’un detergent abrasiu comú o d’una esponja abrasiva pot eliminar petites cremades o restes de nicotina. Si l’acabat de lluentor intensa adquireix un to mat, recobri la brillantor original passant un paper de vidre molt fi.

Brutícia més resistent
Alguns aliments, el té o sucs de fruites poden causar brutícia difícil d’eliminar. Utilitzeu un blanquejador per treure les taques (no ho deixi actuar més de cinc minuts). A continuació, netegeu la superfície amb un detergent multiús i aclareixi amb aigua neta. Les superfícies mates poden ser tractades a més amb detergents abrasius. L’esmalt d’ungles pot ser eliminat amb un dissolvent (sense acetona) o sense més, amb un detergent abrasiu.

Objectes molt calents
No posi paelles o olles calentes, acabades de treure del foc sobre les superfícies HI-MACS®. Utilitzeu un salva taulells. Si s’aboca líquids bullint en les piles i aigüeres HI-MACS® deixi córrer aigua freda en abundancia.

Objectes angulosos
HI-MACS® s’adequa a les exigències de la vida quotidiana. Els objectes angulosos i tallants poden deixar talls o rascades sobre la superfície HI-MACS®. Vostè pot reparar petits talls i rascades sense més dificultats. En cas de talls més profunds us recomanem recórrer als serveis de personal especialitzat.

Brutícia quotidiana
HI-MACS® és un material completament homogeni. Ja que no té porus pot netejar amb un drap humit, una esponja i amb un detergent suau. En les superfícies d’acabat mat pot fins i tot utilitzar detergents abrasius comuns. Per conservar la seva aparença llisa, netegi de tant en tant tota la superfície amb un detergent abrasiu o amb una esponja humida.

Productes de neteja àcids
Alguns productes de neteja contenen àcids (per ex.: clorur de metil o acetona). No utilitzeu aquests productes per a la neteja i la cura de les superfícies HI-MACS®. Si per equivocació, un d’aquests productes entrés en contacte amb el material, aclareixi abundantment amb aigua i sabó per evitar la perdua de colors.


Leave a Reply

CERCAR